Wanneer je aan vakantie denkt, denk je meestal niet meteen aan Kroatië. Dit is op zich best jammer, omdat het land veel te bieden heeft.

Kroatië wordt wel steeds meer gewaardeerd als vakantieland. De afgelopen drie jaar is het aantal geboekte vakanties bijna verdubbeld. Kroatië heeft van april tot en met oktober goed vakantieweer. De Kroatische kust is één van de mooiste kuststreken van Europa. De kust kent vele mooie baaien en pittoreske vissersdorpjes. In deze vissersdorpjes kun je winkelen, wat eten of drinken en genieten van het uitzicht.

Naar Kroatië met uitzicht op zee

Voor de kust liggen meer dan duizend eilanden, vijftig van deze prachtige eilanden zijn bewoond. Hier kan ook een vakantie naar geboekt worden. De meeste hotels en appartementen die Kroatië rijk is, liggen ook aan de kust. Vanuit je hotelkamer of terras van het hotel heb je vaak een geweldig uitzicht over de zee. De bevolking in Kroatië is erg vriendelijk en behulpzaam.

Kroatië Vakantieland

Er zijn veel verschillende soorten vakanties die je in Kroatië kunt houden. Zo kun je een all inclusive of relax vakantie boeken. Ook kan men er eilandhoppen of een actieve vakantie vieren. Tegenwoordig worden er ook veel rondreizen in Kroatië georganiseerd. Al met al wordt het land steeds meer gewaardeerd door de vakantiegangers. Dit heeft helaas ook zo z’n nadelen. Vakanties worden steeds duurder. Ook eten en drinken in de steden en dorpjes wordt langzaamaan duurder. Wacht daarom niet te lang en ontdek Kroatië nu het nog betaalbaar is!

Kroatië is een ideaal vakantieland voor iedereen. Kinderen kunnen zich er perfect vermaken. Ook voor ouderen en mensen die het land willen aandoen met een caravan is Kroatië een geweldig vakantieland.

photo credit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *